Uvjeti prodaje

Uvjeti kupnje/prodaje robe putem bubLED.hr Webshop Internet trgovine definirani su u ovom tekstu.

Robu može naručiti pravna ili fizička osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: prodaja@bubled.hr. Kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine artikala.

Isporučitelj naručene robe Cerno 1 .d.o.o., OIB:52868050661, Trnjanska cesta 90, 10000 Zagreb. Kupcem se smatra svaka punoljetna osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na bubLED Webshop – Cerno 1 d.o.o.  Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Proizvodi se mogu platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom ili pouzećem prilikom dostave robe.

Cijena dostava za cijelu Hrvatsku iznosi 35,00 kn,  a za narudžbu veću od 700,00 kn dostava je besplatna. Vrijeme dostave iznosi od 2 do 10 radnih dana, ukoliko nije drugačije dogovoreno, ovisno o količini naručene robe. Roba se dostavlja kurirskom službom – DPD. Rok počinje od trenutka kada bubLED.hr primi narudžbu za plaćanje pouzećem ili uplatu na svoj žiroračun za pošiljke kupljene na transakcijski način plaćanja.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30  dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske (kurirske) službe, mora obavijestiti bubLED.hr web trgovinu kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Trajanje jamstva je označeno na pojedinačnom proizvodu i jamstvo se ostvaruje uz predočenje računa. Troškove slanja uslijed reklamacije snosi pošiljatelj robe. Reklamacija se ne odnosi na oštećenja koja su nastala uslijed nestručne ugradnje ili ukoliko je došlo do loma artikla.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30  dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od bubLED.hr, odnosno od poštanske (kurirske) službe, mora obavijestiti bubLED.hr kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 8 dana ukoliko mu naručeni artikl ne odgovara. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: prodaja@bubled.hr kako bi se našlo najbrže riješenje. Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata. BubLED.hr se obvezuje u roku od 30 dana zamijeniti artikl ili vratiti novac koji je zaprimio od Kupca za sporni artikl.

 

Kupac ima pravo, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, uputiti prodavatelju pisani prigovor na slijedeći način:

– putem pošte na adresu: Cerno 1 d.o.o., Trnjanska cesta 90, 10000 Zagreb
– elektroničkom poštom na e-mail adresu: prodaja@bubled.hr

Prodavatelj će odgovoriti pisanim putem na prigovor potrošača u roku od 15 dana od dana primitka prigovora. Evidenciju o uloženim prigovorima prodavatelj će čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Kupac se uvijek može prodavatelju obratiti s upitima, sugestijama, prijedlozima putem naznačenih tel. brojeva i adresa.

Unatoč našem trudu, zadržavamo pravo pogrešaka u opisima ili fotografijama artikala, ukoliko nađete neku nepravilnost javite nam na prodaja@bubled.hr,