5 prosinca, 2023

Android auto radio

Donosimo pregled najboljih Android auto radio jedinica za kupnju u 2023. godini


Ako želite koristiti Android auto radio dok putujete svojim automobilom kako bi vožnja bila lakša i manje ometana, trebat će vam podržani pametni telefon i automobil koji to podržava. Pod tim mislimo da vaš automobil mora imati infotainment sustav koji ima podršku za Android Auto, bez kojeg ga nećete moći koristiti. Dok većina modernih automobila ima podršku za Android Auto na stereo uređaju, neki stariji automobili to možda ipak nemaju ugrađeno. U tom je slučaju najbolja opcija zamijeniti infotainment sustav u vašem automobilu novom glavnom jedinicom Android auto radio.

To će vam omogućiti da koristite Android Auto u svom automobilu i u većini slučajeva neće koštati puno novca. Možete nabaviti bilo koju od ovih glavnih jedinica i sami zamijeniti postojeću ako imate znanja i iskustva petljanja po komponentama na nadzornoj ploči vašeg automobila. Ili bi mudrija opcija vjerojatno bila odnijeti ga automehaničaru i zamoliti ga da vam ga zamijeni.

Primjer 2DIN Android auto radia


Imajte na umu da postoje različite glavne jedinice temeljene na jednostrukim ili dvostrukim konfiguracijama pa se pobrinite da odaberete onu pravu za svoj automobil. Ako niste sigurni koji biste kupili za svoj određeni automobil, predlažemo da pogledate korisnički priručnik koji ste dobili s vašim automobilom ili kontaktirate svog zastupnika za pomoć. Ovdje su neke od najboljih Android Auto glavnih jedinica koje možete kupiti.