Helikopter na daljinski – Najniže cijene u EU

Helikopter na daljinski

Pregled TOP 3 najboljih helikoptera na daljinski s najnižim cijenama donosi vam bubled.hr. Ukoliko tražite dron, pogledajte najbolje dronove u ponudi ovdje.

Svi helikopteri dostupni su za kupovinu preko internet stranice Aliexpress. Zasigurno najpovoljnija kupnja, jer kupujete direktno od proizvođača bez prekupaca.

1.WLtoys V912 Sky Dancer

Link za kupovinu

Kada se raspravlja o TOP 5 najboljih helikoptera na daljinski, zasigurno se mora spomenuti V912 Sky Dancer koji zauzima prvo mjesto. Radi se o najvećem RC helikopteru na našem popisu i malo je skuplji od ostatka konkurencije helikoptera na daljinski. 4-kanalni daljinski upravljač od 2.4 GHz omogućuje odlično manevriranje ovim helikopterom. Helikopter V912 SkY Dancer pruža potpuno 3D letačko iskustvo, ali nemojte se bojati, nakon nekoliko sati ostvarit ćete potpunu kontrolu nad ovim helikopterom.

Specifikacije:
Vrijeme leta: 8 minuta
Vrijeme punjenja: 60 minuta
Baterija helikoptera: Punjiva 7.4V 1500 mAh
Baterija odašiljača: 4 x AA baterije
Domet: 150 metara

Cijena 400kn

2. Hero H911 RC Helicopter

Ovo je jedan od naših najomiljenijih helikoptera na daljinski. Helikopter s jako voznim osobiniama vrlo je lako došao na na našu listu i to na 2. poziciju. Uzimajući u obizir da ovaj helikopter na daljinski može biti vaš za samo 250kn, ponuda je jako dobra. Proizvođač deklarira ovaj helikopter kao model za unutarnje i vanjske prostore, te mi to potvrđujemo zbog svojih malih dimenzija i preciznim kontrolama leta. Plasitčni materijali s dobrim elastičnim svojsvima, korišteni za izradu konstrukcije, čine ovaj helikopter idealnim za početnike. Također u paketu dobivate rezervne dijelove, ukoliko dođe do loma. U konačnici, dobra cijena za čvrst i stabilan helikopter koji je jednsotavan za korištenje i spreman za let već prilikom prvog vađenja iz kutije.

Specifikacije:
Vrijeme leta: 7 minuta
Vrijeme punjenja: 60 minuta
Baterija helikoptera: Punjiva 3.7V 130 mAh
Baterija odašiljača: 6 x AA baterije
Domet: 80 metara

3. Syma S107G 3-Channel RC helikopter

Link za kupovinuAko ste u potrazi za najboljim helikopterom s niskom cijenom, ovo je jedan od njih. Ovo je naš izbor za najbolji RC helikopter za početnike, te je namjenjen samo za unutarnju uporabu. Bez obzira kupujete li za sebe i vidjeli jesu li helikopteri na daljinski prava stvar za vas, ili za vaše dijete koje će možda ovaj helikopter i razbiti. Syma S107G je iyvrstan helikopter za jako nisku cijenu. Možete li dobiti dobar i kvalitetan helikopter na daljinski za 120kn? Da, helikopter Syma-S107G 3 Channel-RC odgovara tom opisu. Syma S107G već je neko vrijeme najprodavaniji RC helikopter.

S ovim modelom iz Syme, zapravo imate 5 stilova boja koje možete odabrati: plava, crvena, žuta, zelena i bijela. Metalni okvir pomaže u izdržavanju slučajnih udara a kvalitetni žiroskop je zaslužan za unutarnji let.

Specifikacije:

Vrijeme leta: 10 minuta
Vrijeme punjenja: 25 minuta
Baterija helikoptera: Punjiva 3.7V 180mAh
Baterija odašiljača: 6 x AA baterija
Domet: 10 metara

Cijena 130kn

Syma također nudi Syma S109G 3.5 Channel RC helikopter u stilu američke vojske kao što je prikazano na slici.

Vojni helikopter na daljinski